Banner

Constance

The core idea behind this project was to create a non-intimidating, yet confident office space exhibiting dark masculine textures with pops of light scattered throughout. The majority of project scope exists within the existing building envelope, however additional floor space is achieved by popping out a glass box from the previously solid existing front façade. This additional space not only allows for essential floor space to meet the client’s program, but opens up and engages the building with Constance Street.

In order to achieve the client’s significant space requirements a number of multi-use spaces were integrated into the floor plan. These spaces allow for maximum flexibility without compromise to the users. Minimal applied finishes, particularly to the lower floor staff areas, as well as the use of existing building fabric and structure were integral in meeting both the client’s budget and aesthetic.