The brief was to extend an existing practice that had an established clientele and personality. There was a need to include further consulting rooms and expand the services offered. With an established work culture that focused on family like attention to patients, the design was to reflect family oriented healthcare, approachable atmosphere, and to allow for both the pre-established social interaction of the patients and staff, and the privacy required when dealing with personal matters. The doctors wanted to keep their clientele interested and add new clients by reflecting a more modern and up to date practice.

The result is a bright, modern practice that reflects the vibrant personalities of our clients, and therefore offers an improved environment for a larger clientele. Storage areas and joinery allow for an organised “living room” type of space where patients wait, watch a documentary, involve in conversation, and let the kids play.