Base worked with the client, a boutique Queensland-based land developer in business, spanning three generations with secure family connections being a core value of the business, to create a new work environment for the up-coming generation. The new environment covered the entire floor in an existing building with the primary objective to adopt new ways of working to encourage communication and collaboration with the development team, and support the sensitivity and audible privacy required by the executive and financial staff.

The company had not had a new fitout for 30 years and needed a completely new corporate image for their workspace. By using warm Australian timbers throughout and pairing this with a variety of simple blue upholstered executive furniture, the fitout successfully reflects the crisp coastal palette of North Queensland.

Designers