Project

Residential

Location

Brisbane

Completion

2021

Helen

A brick commercial warehouse built to boundary on three sides in the historical and contemporary precinct of Teneriffe has become the inner-city home for an art-loving couple and their two teenage children. 

In contrast to their western suburb riverfront home of 20 years, the inner city warehouse adaptation reflects the clients’ love of contemporary art, photography, fashion along with health and wellness.

An extensive double-height void centres the family’s kitchen, living and dining space, flooded with natural light from new skylights above. The internal garden inserted within the centre of the living area helps dissolve the built form and provide organic relief. The void allows for connection to mezzanines, internal balconies and shared natural light.

_M3A0678

See other projects

Base Office 2

Base Office 2

Workplace
Baroona

Baroona

Residential
Prince

Prince

Residential
Molonga

Molonga

Residential