Project

Public

Location

Brisbane

Completion

2021

Riviera Garden

The core of this design is the pool.  It functions as the centre of a very community focused group of apartment residents connecting back to other important spaces and functions.  It also provides a clear address point and has been set up to resolve other way-finding issues or the original design. Spaces of varying size and function overlap so that smaller groups and individuals can be comfortable, while it can adequately accommodate larger groups.  The material palette is consciously simple, with the texture of exposed concrete reflecting back to the existing building, with black steel frame providing a minimal intervention.

See other projects

Burt

Burt

Workplace
Fortress

Fortress

Workplace
Toombul

Toombul

Workplace