pedder1

Pedder 1

Project Details

As one of the first of the Woolstores to be revamped around 15 years ago, this particular penthouse in the old Paddy’s markets required further attention to provide a more functional space and to maximise potential of the greater heights within. This attention came in the form of a mezzanine, followed by pulling the remainder of the apartment into alignment with appropriate flooring, wet area remodelling and overall aesthetic appearance, riding the interior of the bright blue and pastel pallett.
The existing building fabric consisted of exposed brickwork and roof trusses so it was felt that this aesthetic could continue throughout the renovations. Some of the new materials utilised included exposed galvanised steel (both in structural components as well as stairs), along with recycled timber flooring, stainless steel and glass balustrade which was further complemented by the crisp white two pac finishes and stone to the kitchen.

shawn_godwin_BASE_architecture_brisbane01 shawn_godwin_BASE_architecture_brisbane02 shawn_godwin_BASE_architecture_brisbane03 shawn_godwin_BASE_architecture_brisbane04 shawn_godwin_BASE_architecture_brisbane06