kullah

Kullah

Project Details

The renovation of this small 60’s house presented an opportunity to take advantage of the north eastern orientation, and the back yard’s outlook to a rock formation. Previously, access to this space was only possible through the laundry. The renovation provided a dramatic double height family room and outdoor room which takes full advantage of the outlook and access to natural light throughout the year. This space became the new hub of the house with the kitchen and dining arranged around it, a study tucked behind the kitchen, and the guest and master bedrooms overlooking the space from the level above. Not only has the renovation offered greater space and amenity, but most importantly it has offered a lifestyle opportunity with the family now spending more time living and entertaining outdoors.

tim_stewart_base_architecture_brisbane01 tim_stewart_base_architecture_brisbane02 tim_stewart_base_architecture_brisbane03 tim_stewart_base_architecture_brisbane04 tim_stewart_base_architecture_brisbane05 tim_stewart_base_architecture_brisbane06 tim_stewart_base_architecture_brisbane07 tim_stewart_base_architecture_brisbane08 tim_stewart_base_architecture_brisbane09 tim_stewart_base_architecture_brisbane10