BRAESIDE

Braeside

Project Details

This renovation at Alderley progressed through a variety of design approaches before arriving at the final outcome. As with most projects, the design process involved finely balancing the programmatic requirements of a growing family within a set budget. The extension has retained most of the existing Queenslander and added 2 bed rooms, 2 bathrooms and a new kitchen, living room and outdoor room. The palette of materials re-interprets the traditional use of timber, including dressed timber details, and rough sawn ply wood to complement the existing weatherboards.

braeside CFJ_Braeside_Terrace-00 CFJ_Braeside_Terrace-01 CFJ_Braeside_Terrace-02 CFJ_Braeside_Terrace-03 (1) CFJ_Braeside_Terrace-03 (2) CFJ_Braeside_Terrace-05 CFJ_Braeside_Terrace-06 CFJ_Braeside_Terrace-07 CFJ_Braeside_Terrace-08